Welkom bij Pocket Reader

Pocket Reader: Altijd een kleine reserve leesbril op zak

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Pocket Reader: Altijd een kleine reserve leesbril op zak


Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 14,95
  • Koop 2 voor € 13,95 per stuk. en bespaar 7%
  • Koop 3 voor € 12,95 per stuk. en bespaar 14%
  • Koop 1 set (3 stuks) voor slechts € 14,95 en bespaar 38%
  • Koop 2 sets (6 stuks) voor slechts € 27,90 en bespaar 42%
  • Koop 3 sets (9 stuks) voor slechts € 38,85 en bespaar 46%

* Verplichte velden

€ 14,95

Productomschrijving

De Pocket Readers worden verkocht per set van 3 stuks (gelijke sterkte). Verpakt in luxe kunststof doosje inclusief 12-talige handleiding. Ook ideaal om als cadeau te geven.

De Pocket Reader is een unieke, ultra dunne, slim vormgegeven leesbril zonder pootjes. Het bijbehorende opberghoesje heeft hetzelfde formaat als een creditcard / bankpasje en past daardoor makkelijk in elke portemonnee.
U heeft dus, in elke situatie, altijd snel een (reserve) leesbril bij de hand.

Verkrijgbaar in de volgende 3 sterktes: +1.5 / +2.0 / +2.5
Te bestellen per set van 3 stuks (van gelijke sterkte)

Normale verkoopprijs is € 7,95 per stuk.

Profiteer nu van de speciale set aanbieding!


Koop 1 set (3 stuks) voor slechts € 14,95 en bespaar 38%
Koop 2 sets (6 stuks) voor slechts € 27,90 en bespaar 42 %
Koop 3 sets (9 stuks) voor slechts € 38,85 en bespaar 46%

Details

Krasbestendige glazen De Pocket Reader is gemaakt van een hoogwaardig policarbonaat, een lichte maar oersterke kunststof, met de eigenschap dat deze bij normaal gebruik niet breekt of barst. Gewone leesbrillen zijn gemaakt van CR39, een materiaal dat dikker en kwetsbaarder is. Policarbonaat is een flexibele maar toch sterke kunststof waardoor de brillenglazen van de Pocket Reader hun unieke dunne vorm kunnen krijgen en daardoor ook heel licht zijn. De glazen zijn daarnaast voorzien van een speciale laag die krasbestendig is zodat het leesplezier optimaal blijft. Ultiem gebruiksgemak De Pocket Reader is er voor uw gemak. Rekeningen, menukaarten, gebruiksaanwijzingen, etiketten, de krant, routekaartjes, boodschappenlijstjes, kattebelletjes, contracten, displays van mobiele telefoons of muzieklijsten op de IPod zijn voortaan duidelijk en snel leesbaar. De Pocket Reader past iedereen Elke Pocket Reader heeft een verbindingsstukje tussen de twee brillenglazen dat van dezelfde hoogwaardige kunststof gemaakt is als de glazen. Met een lichte beweging worden de glazen iets dichter bij of verder van elkaar gebracht waardoor de Pocket Reader past op elke neus. Lees de instructies zorgvuldig voordat u de Pocket Reader passend maakt. Hoe bewaart u de Pocket Reader? Elke Pocket Reader zit in een stevig beschermhoesje, ter grootte van een creditcard, waar de Pocket Reader makkelijk in past. Het hoesje past in elke standaard portefeuille of portemonnee. De Pocket Reader is verkrijgbaar in de drie meest gangbare sterktes: +1.50, +2.00 en +2.50.